Hummus miętowo-Grochowy na pieczywie płaskim
Przepis miętowo-Grochowy Hummus na Flatbread może zaspokoić twoje pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól, liście mięty, groch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Flatbread Veggie & Hummus, Flatbread z hummusem i warzywami, oraz Azjatycka Sałatka Hummus Flatbread.
Instrukcje
Doprowadzić 3 cale wody do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać groszek i gotować do miękkości (około 2 minut); odcedzić i lekko ostudzić. W robocie kuchennym, połączyć gotowany groch, tahini, i liście mięty; czyste, aż masywny-gładkie.
Dodać szczyptę soli koszernej i podawać z płaskimi krakersami podzielonymi na trzy części.