Komosa azjatycka
Azjatycka Quinoa zajmuje około 40 minut od początku do końca. Za 85 centów za porcję otrzymasz dodatek na 4 osoby. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 146 kalorii . Mieszanka wody, ząbków czosnku, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Jest to dostarczane przez Taste of Home. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 79% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Azjatycka sałatka z kurczaka z komosą ryżową w kubkach z komosą ryżową , azjatycka komosa ryżowa i azjatycka komosa ryżowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze osiem składników; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj komosę ryżową. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do momentu, aż wchłonie wodę.
Dodać czerwoną paprykę, kasztany wodne, groszek i cebulę; puch widelcem. Przykryj i odstaw na 10 minut.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe pasują do wielu tradycyjnych potraw, pikantnych lub nie. Wino Riesling Barefoot Cellars z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Wino Riesling z piwnic Barefoot
Soczyste aromaty nektarynki i gruszki uzupełniają utrzymujący się słodki cytrusowo-miodowy finisz