Słodka kukurydza z parmezanem i kolendrą

Słodka kukurydza z parmezanem i kolendrą
Słodka kukurydza z parmezanem i kolendrą zajmuje od początku do końca około 25 minut . Jedna porcja zawiera 348 kalorii , 7 g białka i 25 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,87 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilku osobom bardzo smakowało to danie. Ten przepis przygotowało 76 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jeśli masz pod ręką sok z limonki, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 47% , to danie jest dobre. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj kukurydzę z parmezanem i kolendrą , kukurydzę z parmezanem i kolendrą oraz kukurydzę w kolbie z parmezanem i kolendrą .

Instrukcje

1
Umieść kukurydzę w garnku; zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować przez 3-5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odpływ.
3
W małej misce wymieszaj ser, 5 łyżek oliwy, sok z limonki, czosnek, kminek, sos pieprzowy, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posmaruj 1 łyżką stołową każdy kłos kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
5
Na dużej patelni smaż kukurydzę na pozostałym oleju na średnim ogniu przez 4-6 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia, od czasu do czasu obracając. Wymieszaj kolendrę z pozostałą mieszaniną sera; posmaruj kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn