Prosty sos żurawinowo-jabłkowy

Prosty sos żurawinowo-jabłkowy
Przepis na łatwy sos żurawinowo-jabłkowy można przygotować w około 5 minut . Sos ten ma 118 kalorii , 1 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 53 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup mus jabłkowy, bitą polewę, sos żurawinowy w galarecie i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 12% . Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują sos żurawinowo-jabłkowy , sos jabłkowo-żurawinowo-gruszkowy i pikantny sos żurawinowo-jabłkowy .

Instrukcje

1
W misce rozdrobnij widelcem sos żurawinowy. Wymieszać z musem jabłkowym. Przechowywać w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W razie potrzeby udekoruj bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn