Deser z kremem czekoladowym
Deser z kremem czekoladowym zajmuje od początku do końca około 30 minut . Jedna porcja zawiera 132 kalorie , 3 g białka i 7 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 15 osób i kosztuje 42 centy za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką masło, serek śmietankowy, sztuczny słodzik będący odpowiednikiem cukru i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 12% wyniku , co nie jest aż tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Deser z kremem czekoladowym , Deser z kremem czekoladowym i Deser lodowy z kawałkami czekolady .
Instrukcje
W małej misce posiekaj masło z mąką, aż będzie kruche. Wciśnij w 11-calowy. x 7 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 15-18 minut lub do momentu lekkiego zarumienienia. Całkowicie ostudzić.
W dużej misce ubij serek śmietankowy i słodzik na gładką masę. Złóż połowę ubitej polewy. Ostrożnie rozprowadź na cieście.
W drugiej dużej misce połącz mleko i mieszankę budyniową. Ubijaj na niskiej prędkości przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
Rozłóż na serku śmietankowym. Posyp pozostałą ubitą polewą.