Najlepsze ciasteczka owsiane z rodzynkami EVER
Najlepsze ciasteczka owsiane z rodzynkami EVER mogą być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis na lakto ovo jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 20 centów za porcję . Jedna porcja zawiera 216 kalorii , 3 g białka i 9 g tłuszczu . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 9 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga rodzynek, masła, płatków owsianych i mielonego cynamonu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 21% , to danie nie jest tak wspaniałe. Wypróbuj ciasteczka owsiane z rodzynkami , ciasteczka owsiane z rodzynkami I i ciasteczka owsiane z rodzynkami, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.
Masło i cukier utrzeć mikserem elektrycznym w dużej misce na gładką masę.
Dodawaj jajka pojedynczo, pozwalając, aby każde jajko zmieszało się z masłem przed dodaniem kolejnego.
Mieszaj mieszaninę mąki, aż zostanie po prostu włączona. Dodać owies i rodzynki; mieszając tylko tyle, aby równomiernie się połączyć. Nakładać łyżką ciasta w odstępach 2 cm na nienatłuszczoną blachę do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, od 10 do 12 minut. Studzimy w foremkach przez 10 minut, po czym wyjmujemy do całkowitego wystygnięcia na metalowej kratce.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port
Kremowe sherry, madera i prosecco to moje ulubione ciasteczka owsiane z rodzynkami. Słodkie, musujące Prosecco nie przytłacza prostego cukru i kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia korzenne ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie komponują się z ciasteczkami z orzechami. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "