Pudding brzoskwiniowy Tennessee
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich na bazie lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, pudding z brzoskwiniami Tennessee może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 206 kalorii , 3 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów kuchni południowej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko nielicznym osobom ten deser naprawdę smakował. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, sól, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 16% . Pudding brzoskwiniowy Tennessee , pudding brzoskwiniowy i budyń brzoskwiniowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Mieszaj mleko, aż się połączy; włożyć brzoskwinie.
Rozłóż na natłuszczonej blaszce o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
W dużym rondlu wymieszaj wodę, cukier, masło i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukry się rozpuszczą.
Piec w temperaturze 400°C przez 40-50 minut lub do momentu, aż nadzienie zacznie się pienić, a wykałaczka wbita w polewę będzie czysta.
Podawać na ciepło lub na zimno ze śmietaną.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Budyń w menu? Spróbuj połączyć z kremową sherry, winem porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.