Salsa Z Tuńczykiem Wraps

Salsa Z Tuńczykiem Wraps
Przepis sałatki z tuńczykiem gotowe w około 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 310 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz łagodny ser cheddar, majonez, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Wrapy Z Tuńczyka, Okłady Z Tuńczyka Bok Choy, oraz Okłady Z Sałatki Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn