Niemieckie Ciasto Czekoladowe Lukier

Niemieckie Ciasto Czekoladowe Lukier
Niemiecki ciasto czekoladowe lukier może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 324 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka odparowanego mleka, pekanów, żółtek jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 300 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe Lukier, Lukier Do Niemieckiego Ciasta Czekoladowego, oraz German Chocolate Cake lukier II dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz odparowane mleko, brązowy cukier, żółtka jaj, masło i wanilię. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z orzechami pekan i kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Ostudzić do temperatury pokojowej przed rozłożeniem na cieście.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn