Becel® Pieczone słodkie ziemniaki z syropem klonowym

Becel® Pieczone słodkie ziemniaki z syropem klonowym
Przepis Becel® Pieczone słodkie ziemniaki z syropem klonowym można przygotować w około 1 godzinę i 45 minut . Jedna porcja zawiera 240 kalorii , 4 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 1,04 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Świetnie sprawdza się jako dość niedroga przystawka. Ten przepis zachwycił 13 osób. Mieszanka słodkich ziemniaków, margaryny o maślanym smaku, gałki muszkatołowej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 89% . Ten wynik jest niesamowity. Sekretny składnik (syrop klonowy): puree ze słodkich ziemniaków z klonu , glazurowane słodkie ziemniaki z syropem klonowym i limonką oraz pieczone słodkie ziemniaki z klonu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Słodkie ziemniaki nakłuj w kilku miejscach, aby umożliwić ujście pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ułożyć na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec przez 60 do 70 minut lub do momentu, aż zmiękną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Pozwól słodkim ziemniakom lekko ostygnąć. Przekrój wzdłuż i wydrąż miąższ do średniej miski. Za pomocą widelca rozgnieć słodkie ziemniaki i margarynę Becel® Buttery Taste do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszaj syrop klonowy, margarynę i gałkę muszkatołową. Przełożyć łyżką do naczynia żaroodpornego lekko natłuszczonego margaryną Becel® Buttery Taste. Wygładź wierzch i przykryj pokrywką lub folią. Podgrzewaj w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
(Można przygotować wcześniej i przechowywać w lodówce. Podgrzewaj ponownie w piekarniku przez 10 minut dłużej. Aby podgrzać w kuchence mikrofalowej, włącz kuchenkę mikrofalową na poziomie Wysokim (100%) na około 5 minut, raz mieszając, aż się rozgrzeje. Obróć raz, jeśli nie masz gramofon.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn