Zapiekanka z kopru ziemniaczanego to dodatek na 12 osób. Jedna porcja zawiera 240 kalorii , 7 g białka i 10 g tłuszczu . Za 68 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka gęstej śmietany do ubijania, mielonej gałki muszkatołowej, bulw kopru włoskiego i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 55 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 42% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Wypróbuj zapiekankę z kopru włoskiego i ziemniaków , zapiekankę ziemniaczaną i koprem oraz zapiekankę ziemniaczano-koperkową, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W natłuszczonym, płytkim 3-qt. naczynie do pieczenia, połącz ziemniaki i koper włoski; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
W małym rondlu rozpuść masło. Mieszaj mąkę, aż będzie gładka; stopniowo dodawać bulion, śmietanę, sól, pieprz i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki