Kansas City Spareribs

Kansas City Spareribs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj żeberek w Kansas City. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $4.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 1530 kalorii, 81g białka, oraz 120 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, grubą sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kansas City Mud Pie, Kansas City Dry Rub, oraz Kansas City Rub.

Instrukcje

1
Wymieszaj brązowy cukier, paprykę, grubą sól, czarny pieprz, cebulę w proszku i pieprz cayenne w małej misce na suche rub.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
PaprykaPapryka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać 2/3 szklanki suchego wcierać całą żeberka. Żebra przykryć folią; przechowywać w lodówce na noc. Przykryć pozostałą suchą warstwę; przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
żeberkażeberka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Rozpakować przyprawione żeberka; posypać połową pozostałej suchej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Pozostawić żeberka w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
5
Zgodnie z instrukcjami producenta i przy użyciu naturalnego węgla bryłowego i 1/2 Puchar odsączone wióry dla palacza lub 1 Puchar do grilla (patrz ramka po prawej stronie), rozpalić ogień i doprowadzić temperaturę palacza do 93°. do225. lub grilla do275. do300. Ułóż żeberka na stojaku w palacza lub grilla. Przykryć i gotować żeberka 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
żeberkażeberka
6
Dodaj więcej węgla drzewnego w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę i więcej odsączonych zrębków (1/2 szklanki dla palacza lub 1 szklanki do grilla z każdym dodatkiem), aby utrzymać poziom dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
7
Żeberka posypać równomiernie całym pozostałym suchym masażem. Przykryć i gotować 1 godzinę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
8
Żeberka obficie posmarować sosem barbecue. Kontynuuj gotowanie, aż mięso będzie bardzo miękkie i brązowe, o 30 minut dłużej. Utrzymuj temperaturę, dodając więcej węgla drzewnego; utrzymuj poziom dymu, dodając więcej osuszonych wiórów hickory w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
FrytkiFrytki
MięsoMięso
żeberkażeberka
9
Żeberka przełożyć na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
10
Odstawić na 10 minut.
11
Pokroić żebra między kościami w pojedyncze żebra i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn