Żeberka słodko-kwaśne

Żeberka słodko-kwaśne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj słodko-kwaśnych żeberek. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 40g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, wodę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka słodko-kwaśne, Żeberka słodko-kwaśne, oraz Żeberka słodko-kwaśne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w garnku wystarczająco dużym, aby pomieścić żeberka w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć żeberka. Doprowadzić do wrzenia, łyżki off piany, która unosi się na powierzchni. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
żeberkażeberka
3
Przełożyć żebra na durszlak; spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Drenaż.
5
Umyć i wysuszyć ten sam garnek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj 3/4 szklanki wody, cukier, imbir, 2 łyżki sosu sojowego, wino ryżowe, ciemny sos sojowy, ocet, ketchup i sól do garnka. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj żeberka do garnka, obracając się, aby pokryć mieszanką sosu (sos nie pokryje żeber). Ułóż żeberka w jednej warstwie w garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż żebra będą bardzo miękkie, obracając żebra od czasu do czasu i dodając kilka łyżek wody w razie potrzeby, aby utrzymać poziom cieczy, około 2 godzin. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Rozgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
SOSSOS
WodaWoda
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Przenieś żeberka na talerz. Gotować sos w garnku, aż zredukowane do hojnych 1/2 puchar, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Polać sosem żeberka i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn