Orzechowe Roladki Cynamonowe
Nutty Cinnamon Rolls mogą być śniadaniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 469 kalorii , 8 g białka i 13 g tłuszczu . Ten wegetariański przepis na lakto ovo przeznaczony jest dla 12 osób i kosztuje 56 centów za porcję . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka cukru pudru, jajek, ciepłego mleka i kilku innych składników wystarczy, aby przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 27% . Wypróbuj orzechowe bułeczki gouda , orzechową granolę z cynamonem i jabłkiem oraz orzechową łyżkę cynamonowo-jogurtową, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W misce rozpuścić drożdże w wodzie. Ubij mleko, masło, cukier, jajko i sól, aż masa będzie gładka. Stopniowo dodawaj mąkę. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny.
Do nadzienia połącz orzechy włoskie, cukier i cynamon; odłożyć na bok. Uderz ciasto w dół. Przełóż na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Zwiń w 18-calowy. x 12 cali prostokąt; posmaruj masłem.
Posyp mieszanką orzechów w odległości 1/2 cala od krawędzi.
Zwiń je w formie galaretki, zaczynając od dłuższego boku.
Umieść bułki rozcięciem do góry w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi swoją objętość, około 45 minut.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Lekko ostudzić.
Aby przygotować lukier, utrzyj masło i serek śmietankowy na gładką masę.
Dodać cukier cukierniczy, mleko i wanilię; Dobrze wymieszać. Wymieszaj orzechy włoskie. Roladki mroźne.