Smażone pigwy na sposób hrabiny

Smażone pigwy na sposób hrabiny
Smażone pigwy po hrabinie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 216 kalorii . Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,55 USD za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis zachwycił 14 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Udaj się do sklepu i kup cukier demerara, pigwy, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik 25% . Sałatka jogurtowo-buraczana po persku , tagine z kurczakiem lub indykiem i pigwą oraz pigwy i suszone śliwki z karmelizowaną brioszką są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni na małym ogniu rozgrzej klarowane masło i włóż na patelnię kawałki pigwy. Przykryj, a następnie delikatnie ugotuj kliny pigwy, aż zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdejmij z ognia i odłóż na bok.
3
W misce wymieszaj mąkę, biały cukier i sól. W osobnej misce wymieszaj piwo z ekstraktem waniliowym i skórką z cytryny; stopniowo mieszaj mąkę z piwem, aż uzyskasz gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozpuść olej kokosowy na patelni na średnim ogniu. Gdy olej będzie gorący, zanurz krążki pigwy w cieście i włóż je do gorącego oleju; smaż partiami na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Na koniec smażenia wyjmij smażone pigwy na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
6
Posyp smażone pigwy cukrem demerara i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DemeraraCukier Demerara
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn