Mrożone Ciasto Bezowe

Mrożone Ciasto Bezowe
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj Mrożone Ciasto Bezowe. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis wegetariański z dodatkiem lakto ovo zawiera 355 kalorii , 4 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,4 dolara za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 53 fanów. Mieszanka ekstraktu waniliowego, gęstej śmietany do ubijania, soli morskiej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, według tego przepisu zajmie to około 8 godzin . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 30% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to mrożone ciasto bezowe , mrożone ciasto bezowe z marakui i mrożone ciasto cytrynowe bezowe .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: Jeden worek do wyciskania wyposażony w gładką końcówkę 1/2 cala
1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej go do 200 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem pergaminowym. Za pomocą ołówka narysuj na pergaminie dwa koła o średnicy 8 cali, obok siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Białka ubić na puszystą masę w mikserze z końcówką do ubijania. Stopniowo dodawaj najdrobniejszy cukier, około 1 łyżkę stołową na raz, przy maszynie pracującej na średnio-niskiej prędkości, aż mieszanina będzie miała miękkie szczyty. Ubić śmietankę z kamienia nazębnego i sól. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina będzie gęsta i będzie sztywna, od 3 do 5 minut. Ubij ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier DrobnyCukier Drobny
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Umieść bezę w rękawie cukierniczym. Wytnij bezę na przygotowanej blasze do dwóch 8-calowych okręgów, kierując się narysowanymi okręgami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec, aż będzie chrupiący, 2 godziny. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do całkowitego ostygnięcia, gdy są jeszcze w piekarniku, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Na krem: Ubij śmietanę na wysokich obrotach, aż będzie gęsta, za pomocą elektrycznego miksera ręcznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6
Dodać cukier puder i ekstrakt waniliowy. Kontynuuj ubijanie na wysokich obrotach, aż krem będzie sztywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Dodać maliny i ubijać, aż połączą się z kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Na każde kółko bezy nałóż jedną trzecią kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
9
Umieść 1 okrąg na drugim, aby utworzyć 2 warstwy.
10
Pozostałym kremem smarujemy boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
11
Udekoruj świeżymi malinami, jeśli używasz, i zamroź ciasto, aż będzie twarde, na 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1
W małym rondlu wymieszaj maliny, ocet i syrop klonowy. Lekko rozgnieć maliny za pomocą widelca. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do wrzenia i gotuj, aż zgęstnieje, 25 do 30 minut. Przecedź mieszaninę przez drobne sito i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Sposób podania: Pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na 15 minut.
3
Ciasto pokroić w kliny i ułożyć na talerzach.
4
Skropić syropem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki

Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti

Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to moje ulubione desery. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn