Krem maślany pomarańczowy
Od początku do końca lukier z kremem pomarańczowym zajmuje około 10 minut. Za 10 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis podaje 16 porcji. Ten lukier ma 85 kalorii, 0 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, cukier cukierniczy, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę łyżkową na poziomie 7%. Podobne przepisy to Babeczki ze świeżymi pomarańczami i lukrem z kremem pomarańczowym, Lukier z kremem maślanym – lukier pomarańczowy i Lukier z kremem cytrynowo-pomarańczowym.
Instrukcje
W małej misce utrzyj masło na jasną i puszystą masę. Ubij cukier puder, skórkę pomarańczową i wanilię.
Dodaj tyle soku pomarańczowego, aby uzyskać konsystencję lukieru.