Kuskus Tabbouleh

Kuskus Tabbouleh
Przepis kuskus Tabbouleh jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 6. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kuskus, pomidorki koktajlowe, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Tabbouleh, Kuskus Tabbouleh, oraz Izraelska Tabbouleh Kuskus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować 1 szklankę wody i stopniowo wymieszać z kuskusem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut.
3
Przenieść do średniej miski i puch widelcem. Wymieszać pomidory i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce, pokryte, 1 godzina, aby umożliwić smaki do mieszania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn