Crispy Cajun Panfish

Crispy Cajun Panfish
Przepis Crispy Cajun Panfish można zrobić w około 30 minut. Za $1.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, mielonego cynamonu, oleju roślinnego i soli. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Crisp Cajun Panfish, Panfish Chowder, oraz Pat ' s Southern-smażona Panfish.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj rybę, po jednym kawałku; wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Ubij jajka i wodę w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Umieść płatki ziemniaczane w innym płytkim naczyniu. Zanurz każdy filet w mieszance jajecznej, a następnie obtocz płatkami ziemniaczanymi. Zanurz rybę ponownie w mieszance jajecznej i płatkach ziemniaczanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Na dużej patelni rozgrzej 3 łyżki oleju na średnim ogniu. Gotuj ryby partiami przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem, dodając olej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Cajun w menu? Spróbuj połączyć z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Możesz spróbować Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc
Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc
Klasyczna reprezentacja Sauvignon Blanc z Doliny Wairau w Marlborough, pełna aromatycznych owoców tropikalnych występujących w tym cieplejszym podregionie. Wino to wykazuje silne aromaty czarnej porzeczki, marakui i dojrzałego melona skalnego. Podniebienie ma kuszącą gamę dojrzałych owoców cytrusowych zmieszanych z ostrymi ziołami, takimi jak świeży rozmaryn, kończąc na subtelnej kwasowości.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn