Espresso Filling to napój bezglutenowy i wegetariański. Ten przepis służy 18 porcji. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2 g białka i 12 g tłuszczu. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Jeśli masz pod ręką cukier cukierniczy, ekstrakt waniliowy, espresso w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 8%. Ten wynik jest do poprawy. Wypróbuj pączki cappuccino z nadzieniem kremowym w espresso, dziennik bożonarodzeniowy (Bûche de Noël) z nadzieniem w kolorze espresso mascarpone i kruche ciasteczka waniliowo-kardamonowe z płatkami śniegu i nadzieniem z kremem maślanym w espresso, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj proszek espresso i wodę, aż uzyskasz gładką masę; Fajny. W dużej misce ubijaj serek Mascarpone, cukier puder, śmietanę, wanilię i espresso na średnich obrotach, aż masa stanie się kremowa i lekko zgęstnieje (nie miksuj zbyt długo).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Mascarpone
ESPRESSO Instant
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Miód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki