Pikantny gulasz Cajun

Pikantny gulasz Cajun
Przepis na pikantny gulasz cajun zaspokoi Twoje pragnienie Cajun w około 20 minut. To danie główne ma 546 kalorii, 37 g białka i 33 g tłuszczu na porcję. Za 2,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5 osobom. Jest idealny na jesień. Mieszanka szpinaku, pomidorów i chilli, polskiej kiełbasy i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 75%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także pikantny gulasz z owoców morza Cajun, pikantny gulasz z owoców morza Cajun i pikantny gulasz z owoców morza Cajun.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu, aż będzie lekko rumiana; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać pomidory i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj szpinak. Wróć do wrzenia; gotować przez 2 minuty. Wymieszaj ryż. Przykryj i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Odstaw na 5 minut. Wymieszaj widelcem.

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje ulubione wina Stew. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Guenoc Lake County Cabernet Sauvignon. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Cabernet Sauvignon w hrabstwie Guenoc Lake
Cabernet Sauvignon w hrabstwie Guenoc Lake
Owocowe z nutami ciemnej wiśni, pikantnego białego pieprzu i dębu, z nutami lawendy i wanilii w nosie. Na podniebieniu aromaty owocowe kontynuowane ze zintegrowanymi mocnymi taninami i długim, miękkim finiszem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia43
Magazyn