Succotash z grillowanej cukinii

Succotash z grillowanej cukinii
Succotash z grillowanej cukinii może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Za 2,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składają się 4 porcje zawierające 626 kalorii , 9 g białka i 57 g tłuszczu każda. Mieszanka ciężkiej śmietany, kolb kukurydzy, chili poblano i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca . Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 50% punktów , co oznacza solidność. Podobne przepisy obejmują pomidory rodzinne nadziewane kukurydzą i succotash z cukinii , grillowany letni succotash z warzywami i succotash z grilla na targu rolniczym .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Posmaruj przekrojoną stronę cukinii 2 łyżkami oliwy, dopraw solą i pieprzem. Grilluj, przecięciem w dół, aż do złotego koloru, około 2 do 3 minut. Odwróć się i kontynuuj gotowanie, aż będzie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Zdjąć z ognia i pokroić w małą kostkę.
5
Rozgrzej pozostały olej w średnim rondlu na ruszcie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Dodać cebulę i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodaj czosnek i smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8
Dodaj ziarna kukurydzy i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
9
Dodaj pomidory, papryczkę chili, pokrojoną w kostkę cukinię i gęstą śmietanę i gotuj, aż śmietanka zredukuje się o połowę i zacznie gęstnieć. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
10
Zdjąć z ognia i dodać ser i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Succotash w menu? Spróbuj połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Riesling Louis Guntrum Dry Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wytrawny Riesling Louisa Guntruma
Wytrawny Riesling Louisa Guntruma
Riesling Louis Guntrum Dry Riesling 2016 ma delikatny zapach białych brzoskwiń, moreli i soczystych gruszek. Imponujące odczucie w ustach i trwały smak. Klasyczny Riesling w wyrazie i elegancji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn