Włoska Kiełbasa Hoagies
Przepis włoska kiełbasa Hoagies jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie doskonały Wegetariańskie opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 20g białka, oraz 10g tłuszczu. Za $2.21 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka łagodnych linków do kiełbasy linki, oliwa z oliwek, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Włoska Kiełbasa Hoagies, Włoskie Hoagies Warzywne, oraz Włoskie Klopsiki Hoagies dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu brązowa kiełbasa w oleju; odcedzić.
Przenieś do 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj sos do spaghetti, paprykę, wodę, ser, oregano i bazylię. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4 godziny lub do momentu, gdy kiełbasa przestanie być różowa.
Pokrój każdy francuski chleb wzdłuż, ale nie do końca;pokrój każdy bochenek na pięć kawałków. Napełnij każdą kiełbasą, papryką i sosem.