Dip serowy Chorizo

Dip serowy Chorizo
Dip serowy Chorizo to przepis bezglutenowy na 16 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 337 kalorii . Za 94 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką kartony meksykańskiego sera do maczania, cebuli, papryki i kilku innych składników, możesz to zrobić. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się on na Super Bowl . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 28% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gorący dip chorizo i ser , pikantny dip serowy chorizo i dip serowy chorizo pimento .

Instrukcje

1
Pokruszyć chorizo na dużą patelnię; gotować na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do całkowitego ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odpływ.
3
Wyjmij i trzymaj w cieple. Na tej samej patelni na oliwie podsmaż paprykę, cebulę i czosnek, aż będą miękkie. Wymieszaj cayenne i chorizo; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podgrzej ser zgodnie z instrukcją na opakowaniu; wmieszać do masy mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Podawać na ciepło z chipsami tortilla. Resztki przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn