Sernik jagodowy w cieście czekoladowym
Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Berry Cheesecake Slice on Graham Cracker Crust, oraz Sernik Malinowy Ze Skórką Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy ciastek i masło. Naciśnij na dole i lekko w górę strony nie powiększonej patelni sprężynowej, 9x3 cale, aby uszczelnić dno.
W maszynce umieścić serek, 2/3 szklanki cukru, 1/2 szklanki kwaśnej śmietany i skórkę pomarańczową. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Dodać jajka. Przykryć i przetworzyć, aż do dobrze wymieszanego.
Piec około 1 godziny 20 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku sernika, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Przechowywać w lodówce odkryte 3 godziny; przykryć i kontynuować chłodzenie co najmniej 4 godziny.
Wymieszać 1/2 szklanki kwaśnej śmietany i 2 łyżki cukru; rozprowadzić na wierzchu sernika. Wierzch z jagodami.