Ciasto na ciasto z podwójnym ciastem
Ciasto na ciasto z podwójnym ciastem może być właśnie przepisem bez nabiału, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii , 3 g białka i 17 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewielu osobom naprawdę podobała się ta skorupa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki, soli, tłuszczu piekarskiego i wody. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 22% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Zawsze idealne ciasto na ciasto lub ciasto , Idealne ciasto na całe maślane ciasto i Ciasto dyniowe z ciastem orzechowym .
Instrukcje
W misce połącz mąkę i sól; pokroić tłuszcz, aż będzie kruchy. Stopniowo dodawaj wodę, mieszaj widelcem, aż ciasto utworzy kulę. Ciasto podzielić na pół tak, aby jedna kula była nieco większa od drugiej.
Rozwałkuj większą kulkę, aby zmieściła się w średnicy 9 cali. lub 10-calowy. talerz do ciasta.
Ciasto przełożyć na blachę. Przytnij ciasto równo z krawędzią.
Na spód wylać wybrane nadzienie.
Rozwałkuj drugą piłkę. Pozycja nad nadzieniem; wycinać nacięcia w cieście. Przytnij ciasto tak, aby znajdowało się 1 cal poza krawędzią talerza. Przytnij ciasto tak, aby znajdowało się 1 cal poza krawędzią talerza. Złóż górną część ciasta na dolną. Krawędzie fletu.
Piec zgodnie z instrukcją przepisu.