Ciasto mamy na ciasto z podwójną skórką

Ciasto mamy na ciasto z podwójną skórką
Mom ' s Pie Crust for a Double Crust Pie to skórka, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu i w sumie 182 kalorii. Za 11 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mąkę, wodę, tłuszcz warzywny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasto Fasolowe Z Podwójną Skórką, Ciasto Brzoskwiniowe Z Podwójną Skórką, oraz Szarlotka Z Podwójną Skórką.

Instrukcje

1
Przesiej mąkę i sól razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój w tłuszcz, aż będzie wyglądał jak grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
3
Dodaj wodę, aż powstanie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn