Serca z ciasta francuskiego

Serca z ciasta francuskiego
Serca z ciasta francuskiego to wegetariański przepis na lakto ovo składający się z 36 porcji. Za 65 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To ciasto ma 279 kalorii , 3 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i kup cukier, skrobię kukurydzianą, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 20% . Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Serca z ciasta francuskiego z jagodami , Mus czekoladowy z sercami z ciasta francuskiego i Seitan of Love z sercami z ciasta francuskiego .

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Mieszaj mleko, aż będzie gładkie. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać. Zredukować ciepło; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami jaj; ponownie wrzucić wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszaj ekstrakty. Ochłodzić do temperatury pokojowej bez mieszania. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 2-3 godziny lub do momentu wystygnięcia.
4
W dużej misce ubij śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty. Złożyć na krem. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Pokrój lekko posypanym mąką nożem o średnicy 3-1/2 cala. Foremka do ciastek w kształcie serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
7
Umieścić w odległości 1 cala od siebie na wyłożonych papierem do pieczenia blachach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Wyjąć na kratkę do ostygnięcia.
10
Tuż przed podaniem podgrzej konfitury w małym rondlu; posyp trochę na talerze deserowe. Serca z ciasta francuskiego przekrój na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Połóż dolne połówki na talerzach; każdy smarujemy 2 łyżkami nadzienia. Wymień blaty; posmarować pozostałą konfiturą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
12
Udekoruj malinami i cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn