Serca z ciasta francuskiego

Serca z ciasta francuskiego
Serca z ciasta francuskiego to wegetariański przepis na lakto ovo składający się z 36 porcji. Za 65 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To ciasto ma 279 kalorii , 3 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i kup cukier, skrobię kukurydzianą, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 20% . Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Serca z ciasta francuskiego z jagodami , Mus czekoladowy z sercami z ciasta francuskiego i Seitan of Love z sercami z ciasta francuskiego .

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Mieszaj mleko, aż będzie gładkie. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać. Zredukować ciepło; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 Butelka (1 Uncja) Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie1 Butelka (1 Uncja) Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Każdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony TymianekKażdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony Tymianek
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami jaj; ponownie wrzucić wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do 5 średnich Pomidorów, Grubo PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Grubo Posiekanych
3
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszaj ekstrakty. Ochłodzić do temperatury pokojowej bez mieszania. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 2-3 godziny lub do momentu wystygnięcia.
4
W dużej misce ubij śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty. Złożyć na krem. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Ryba W Galaretce I Robaki (opcjonalnie)Ryba W Galaretce I Robaki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
5
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
6
Pokrój lekko posypanym mąką nożem o średnicy 3-1/2 cala. Foremka do ciastek w kształcie serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demarara Lub Jasnobrązowy CukierDemarara Lub Jasnobrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (około 1 Filiżanki)1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (około 1 Filiżanki)
7
Umieścić w odległości 1 cala od siebie na wyłożonych papierem do pieczenia blachach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
8
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
9
Wyjąć na kratkę do ostygnięcia.
10
Tuż przed podaniem podgrzej konfitury w małym rondlu; posyp trochę na talerze deserowe. Serca z ciasta francuskiego przekrój na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Każdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony TymianekKażdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony Tymianek
11
Połóż dolne połówki na talerzach; każdy smarujemy 2 łyżkami nadzienia. Wymień blaty; posmarować pozostałą konfiturą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
2 Opakowania (po 8 Uncji) Serka śmietankowego Pokrojonego W Kostkę2 Opakowania (po 8 Uncji) Serka śmietankowego Pokrojonego W Kostkę
12
Udekoruj malinami i cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Mrożonej, Ubijanej Polewy Bez Nabiału, Rozmrożonej, Podzielonej8 Uncji Mrożonej, Ubijanej Polewy Bez Nabiału, Rozmrożonej, Podzielonej
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn