No Fail Pie Crust I

No Fail Pie Crust I
No Fail Pie Crust I is a bez nabiału skorupa. Ten przepis służy 3. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1005 kalorii, 13g białka, oraz 71g tłuszczu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga jajka, mąki, octu destylowanego i skrócenia. 174 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nigdy Nie Zawodzi Ciasto, Najbardziej Niesamowite Nie Fail Pie Crust, oraz Tajny Składnik No-Fail Pie Crust.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój w tłuszcz, aż będzie przypominał grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
3
Wymieszaj jajko, wodę i ocet razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
JajkoJajko
4
Wlej wszystko na raz do mąki i zmiksuj widelcem, aż ciasto utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Owinąć plastikiem i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn