Cran-Ciastka Malinowe

Cran-Ciastka Malinowe
Cran-malinowe wypieki Filo trwa około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką niemiecką brandy wiśniową, sok z pomarańczy, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedroga skorupa. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Wypieki Filo, Ciastka filo z orzechami i miodem, oraz Marokańskie migdałowe wypieki Filo (podejście do M ' hanncha).

Instrukcje

1
W rondelku wymieszaj sok pomarańczowy, sok z limonki, brązowy cukier, suszoną żurawinę i Likier malinowy (lub brandy). Zmniejsz płyn, aż będzie gęsty i syropowaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Likier MalinowyLikier Malinowy
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść w lodówce, aby ostygnąć i galaretować.
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Jeśli filo zostało zamrożone, upewnij się, że jest całkowicie rozmrożone przed użyciem. Po wyjęciu z opakowania należy przykryć filo woskowanym papierem i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysychaniu. Pracując z 1 arkuszem na raz, ułóż każdy arkusz ciasta i posmaruj masłem. Złóż na pół, ponownie posmaruj, złóż na pół, pokrój na pół. (Każdy arkusz ciasta powinien dać 2 prostokąty, około 4 na 4 cale, więc będziesz miał 16 kwadratów.) Na środku każdego kwadratu nałóż niewielką ilość sera mascarpone i łyżkę mieszanki żurawinowej. Podnieś rogi, aby uformować małe kwadratowe opakowanie i posmaruj więcej masła na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Arkusz CiastaArkusz Ciasta
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
5
Piec na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn