Gwiazdy Z Ciasta Francuskiego

Gwiazdy Z Ciasta Francuskiego
Gwiazdy z ciasta francuskiego mogą być tylko skórką, której szukasz. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, parmezan, mieszankę sosów sałatkowych ranczo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Gwiazdki Z Ciasta Francuskiego Z Sosem Budyniowym, Suflet z ciasta francuskiego z kremem cukierniczym o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i sosem maślanym karmelowym, oraz Deser czwartego lipca w ostatniej chwili: jagody i gwiazdy ciasta śmietankowego.

Instrukcje

1
Rozłóż ciasto francuskie. W małej misce wymieszaj olej i dressing; posmaruj ciasto. Używając posypanej mąką 3-calowej. foremka do ciastek w kształcie gwiazdy, wyciąć 10 gwiazdek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Demarara Lub Jasnobrązowy CukierDemarara Lub Jasnobrązowy Cukier
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (około 1 Filiżanki)1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (około 1 Filiżanki)
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
2
Ułóż na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
3
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Całych Szczypiorków12 Całych Szczypiorków
4
Piec w temperaturze 400° przez 7-9 minut lub do uzyskania puszystego i złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
5
Podawaj na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn