Cielęcina i awokado
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Cielęcina i awokado może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 33g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.62 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz hass awokado, cytrynę klinową, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol, Paprykarz Cielęcy, oraz Cielęcina Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeciąć awokado na pół dookoła i do dołu. Przekręć awokado, aby oddzielić połówki. Uderz w dół nożem, aby go wybić. Miarka awokado z każdej połowy skóry z dużą łyżką. Pokrój awokado i wyciśnij na nim trochę soku z cytryny, aby opóźnić brązowienie. Zarezerwuj awokado.
Doprawić przegrzebki cielęce solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło na dużej patelni na średnim lub średnim ogniu.
Dodać cielęcinę i gotować 2 protokół z każdej strony.
Cielęcinę wyjąć na talerz lub pojedyncze talerze.
Dodaj wermut lub wino na patelnię i odgazuj ją, podnosząc dowolny kolor lub kawałki cielęciny.
Dodać śmietanę i wymieszać. Wyłączyć ogień i niech krem bubble 1 minutę. Ułóż awokado na przegrzebki cielęciny. Mięso i awokado zalać sosem i udekorować obfitą posypką posiekanego tymianku lub szczypiorku.