Batony Chrupiące Cynamonowo-Orzechowe
Chrupiące batony cynamonowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, żurawinę, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Masło Rumiane-Pekan Chewy Crispy Bars, Batony Cynamonowo-Cukrowe, oraz Czekoladowe Pekan Cynamonowe Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 8 do 9 protokół lub do tosty, mieszając raz po 5 protokół.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu.
Dodać Pianki i gotować, stale mieszając, 4 do 5 minut lub do stopienia i gładkie.
Wymieszać z płatków zbożowych i 1 szklanka żurawiny, aż dobrze pokryte.
Naciśnij mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Posypać prażonymi orzechami pekan i cynamonem. Pozostałą 1/4 szklanki żurawiny posiekać i posypać wierzchem.
Odstawić 10 do 15 minut lub do firmy.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Kashi GOLEAN Crunch! płatki.