Czekoladowe Migdałowe Biscotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych migdałów Biscotti. Ten przepis serwuje 13 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowe Migdałowe Biscotti, Almond Chocolate Biscotti, oraz Czekoladowo-migdałowe biszkopty podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i półsłodkiej czekoladzie do zmieszania. Rozpuścić granulki kawy w gorącej wodzie; ubić w mieszaninę czekoladową.
Połączyć mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny czekolady.
Ciasto przełożyć na mączną powierzchnię, zagnieść w migdałach. Na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania uformuj ciasto na 12 cali. x 3 po. prostokąt.
Piec w temperaturze 350° przez 28-30 minut lub aż lekko się zarumieni. Schłodzić przez 10 minut.
Przełożyć na deskę do krojenia; pokroić po przekątnej ząbkowanym nożem na 13 plasterków.
Ułożyć ściętą stronę na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Piec przez 20-25 minut lub do uzyskania twardości i chrupkości, obracając raz.
Wyjąć do stojaka drucianego, aby ostygnąć.
Białą czekoladę skropić biszkoptami; odstawić do zastygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.