Czekoladowe Migdałowe Biscotti

Czekoladowe Migdałowe Biscotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych migdałów Biscotti. Ten przepis serwuje 13 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowe Migdałowe Biscotti, Almond Chocolate Biscotti, oraz Czekoladowo-migdałowe biszkopty podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i półsłodkiej czekoladzie do zmieszania. Rozpuścić granulki kawy w gorącej wodzie; ubić w mieszaninę czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Ciasto przełożyć na mączną powierzchnię, zagnieść w migdałach. Na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania uformuj ciasto na 12 cali. x 3 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
( 23)( 23)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 350° przez 28-30 minut lub aż lekko się zarumieni. Schłodzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przełożyć na deskę do krojenia; pokroić po przekątnej ząbkowanym nożem na 13 plasterków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Ułożyć ściętą stronę na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec przez 20-25 minut lub do uzyskania twardości i chrupkości, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć do stojaka drucianego, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Białą czekoladę skropić biszkoptami; odstawić do zastygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
BiscottiBiscotti
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia0
Magazyn