Pierogi Z Krewetkami Na Parze

Pierogi Z Krewetkami Na Parze
Jeśli 28 centów za porcję spada twój budżet, pierogi z krewetkami na parze mogą być ogromnym bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 35 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, szalotki, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pierogi wieprzowo-krewetkowe na parze, Pierogi z krewetkami i grzybami na Chiński Nowy Rok, oraz Pierogi na parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko ubić białko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj krewetki, jicama, szalotki, skrobia kukurydziana, wino ryżowe, olej sezamowy, 3/4 łyżeczka soli, cukier i pieprz. Dobrze wymieszać, aż mieszanina zacznie zgęstnieć, około 1 minuty; przykryć i przechowywać w lodówce do bardzo zimnego, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Wino RyżoweWino Ryżowe
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
JicamaJicama
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Ustaw 1 owijkę na czystą powierzchnię (resztę przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby nie wyschły). Wymieszać mieszaninę krewetek, a następnie scoop 1 czubata łyżeczka do herbaty na środku opakowania. Wetrzyj palec w kubek zimnej wody i zwilż krawędzie owijki. Złożyć na pół i nacisnąć krawędzie razem do uszczelnienia; przenieść do blachy do pieczenia. Przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, formując Pozostałe pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Napełnij dużą patelnię nieprzywierającą 1/4 cala wody i zagotuj. Pracując partiami, dodać pierogi i ułożyć w jednej warstwie, przykryć i pozostawić na parze, aż gotowane przez, o 5 protokół. (Jeśli woda odparuje, zanim pierogi zostaną całkowicie ugotowane, dodaj jeszcze 2 łyżki do patelni.) Ostrożnie przełożyć pierogi na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Sos Do Zanurzania Ponzu
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
6
Połącz 3 łyżki sosu ponzu, 1 łyżeczka sosu sojowego, 1/2 łyżeczki oleju sezamowego i 1 posiekaną cebulkę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS PonzuSOS Ponzu
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Zdjęcia Kang Kim

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn