Pieczony Halibut z sosem Romesco i oliwkowym smakiem
Przepis pieczony Halibut z sosem Romesco i oliwkowym smakiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 7,13 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ząbki czosnku, paprykę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony Halibut z sosem z zielonych oliwek, Halibut z grillowanym pomidorem i oliwkowym smakiem, oraz Halibut Z Czerwoną Papryką I Oliwką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Aby przygotować sos, pokrój paprykę na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i membrany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
SOS
Nasiona
3
Połówki papryki i pomidorów, skórki do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; paprykę spłaszczyć ręcznie. Dusić przez 12 minut lub aż papryka czernieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Papryka
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
4
Paprykę i pomidory umieścić w plastikowej torbie na suwak; zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
5
Odstawić na 15 minut. Paprykę i pomidory obieramy ze skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Papryka
6
Umieść paprykę, pomidory, migdały i następne 7 składników (przez 2 posiekane ząbki czosnku) w robocie kuchennym i procesuj, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Pomidor
Migdały
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
7
Zmniejsz temperaturę pieca do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Aby przygotować smaki, w małej misce połącz oliwki i 6 kolejnych składników (przez 2 mielone ząbki czosnku).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.