Ciasto Budyniowe Z Dynią

Ciasto Budyniowe Z Dynią
Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Mieszanka jaj, ciężka śmietana ubijająca, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Makieta Kokosowe Ciasto Budyniowe Squash, oraz Acorn Squash Z Pieczonym Kremem Czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do skorupy ciasta; piec w temperaturze 375° przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 350°; piec przez 45 minut lub aż zestaw. Schłodzić na stojaku z drutu. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Dekoruj bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn