Piec szwajcarsko-migdałowy Floret

Piec szwajcarsko-migdałowy Floret
Swiss-Almond Floret Bake to wegetariański dodatek do dań lakto ovo . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 63 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie , 8 g białka i 11 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga bułki tartej, mąki, pieprzu i masła. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 42% . Ten wynik jest dobry. Ciasto szwajcarsko-migdałowe – smak domu , ciasto kremowe Floret i ciasto Floret z dzikiego ryżu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu przynieś 1-cal. wody, zagotować kalafior i brokuły. Przykryj i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedź i osusz.
3
W innym dużym rondlu rozpuść masło. Mieszaj mąkę, aż będzie gładka; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Zredukować ciepło; wymieszać z serem, dżemem, curry, solą i pieprzem. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia.
5
Umieścić kalafior i brokuły w natłuszczonej 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia. Posmaruj sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Połącz składniki polewy; posypać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 20-25 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn