Serowa polenta z kiełbasą ragout
Przepis Cheesy polenta z kiełbasą ragout można zrobić w około 35 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 896 kalorii, 40g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pomidory, cebulę, kiełbaski wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 95 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polenta - Kiełbasa Ragout, Ragout z grzybami i pasternakiem z serową polentą, oraz Polenta Rounds z kiełbasą Ragout.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym naczyniu żaroodpornym na średnim ogniu i gotować cebulę i czosnek przez kilka minut. Wymieszaj kiełbaski, rozbijając je na małe kawałki i gotuj przez kolejne 8-9 minut. Wymieszać posiekane pomidory, bulion, czysty i większość rozmarynu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez kolejne 8-10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Doprawić do smaku.
W międzyczasie uzupełnić polentę zgodnie z instrukcjami opakowania.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem, z odrobiną przyprawy. Łyżka polenta na 4 talerze, a następnie top z ragout i posypanie pozostałego rozmarynu.