Zupa kukurydziano-kokosowa (Sopa de Chocolo y Coco)
Przepis Zupa kukurydziano-kokosowa (Sopa de Chocolo y Coco) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako zupa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto kukurydziane w kolumbijskim stylu (Envueltos de Chocolo), Zupa Kukurydziana (Sopa De Elote), oraz Bacalao con Salsa de coco y Choclo (ryba Dorszowa w sosie kokosowo-kukurydzianym).
Instrukcje
1
W średnim garnku na średnim ogniu umieść wodę, ziarna kukurydzy i kolby, kolendrę, cebulę, czosnek, ziemniaki, kminek, paprykę, sól i pieprz. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ziarna Kukurydzy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać mleko kokosowe i gotować przez 10 minut więcej. Kolby kukurydzy wyrzucić, a następnie puree zupę w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę