Miasto Ceviche

Miasto Ceviche
Przepis City Ceviche można przygotować w około 1 godzinę i 35 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 81 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,11 USD za porcję. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Ten przepis przypadł do gustu dwóm smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Allrecipes wymaga papryki, pieprzu cayenne, soku z limonki i kolendry. Ten przepis jest typowy dla kuchni latynoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: City Girl” Brown City Jambalaya , Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetkami kokosowymi) iCeviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetkami kokosowymi) .

Instrukcje

1
W razie potrzeby usuń twarde mięśnie boczne z przegrzebków; Przekrój przegrzebki poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Napełnij rondelek o pojemności 1 litra do 3/4 osoloną wodą i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżka Białego PieprzuCzubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Uncji (1 Sztyft) Niesolonego Masła8 Uncji (1 Sztyft) Niesolonego Masła
3
Dodaj przegrzebki i zmniejsz ogień do całkowitego wrzenia. Gotuj przegrzebki, aż będą ugotowane, około 1 minuty. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś przegrzebki do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżka Białego PieprzuCzubata łyżka Białego Pieprzu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Chleb, Usuń Skórkę I Pokrój W 1-calową KostkęBiały Chleb, Usuń Skórkę I Pokrój W 1-calową Kostkę
Opcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki MigdałówOpcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki Migdałów
4
Zagotuj wodę i ugotuj krewetki w ten sam sposób, przenosząc je do miski z lodowatą wodą, gdy staną się nieprzezroczyste w środku i zmienią kolor na różowy, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżka Białego PieprzuCzubata łyżka Białego Pieprzu
Krakersy Ostrygowe Jako DodatekKrakersy Ostrygowe Jako Dodatek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki MigdałówOpcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki Migdałów
5
Dobrze odcedź przegrzebki i krewetki i osusz; Umieść je w szklanej lub ceramicznej misce i zalej sokiem z limonki i sokiem pomarańczowym. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Lub 3 Kreski Ostrego Sosu (zalecane: Tabasco)2 Lub 3 Kreski Ostrego Sosu (zalecane: Tabasco)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Krakersy Ostrygowe Jako DodatekKrakersy Ostrygowe Jako Dodatek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki MigdałówOpcjonalnie Słodzona Bita śmietana I Prażone Plasterki Migdałów
6
Odlej większość soku z owoców morza (pozostaw go wilgotnym) i wymieszaj ze skórką pomarańczową, czerwoną cebulą, czerwoną i żółtą papryką, pomidorem, papryczką chili, kolendrą, solą, kminkiem i pieprzem cayenne. Schładzaj dodatkowe 30 minut. Tuż przed podaniem delikatnie wymieszaj z awokado i skrop ceviche oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Do 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, PosiekanychDo 2 Czerwonych Lub Zielonych Chili, Posiekanych
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sok Z Cytryny GoyaSok Z Cytryny Goya
1 (6 Uncji) Puszka Lekkiego Tuńczyka W Wodzie, Odsączonego I Płatkowanego1 (6 Uncji) Puszka Lekkiego Tuńczyka W Wodzie, Odsączonego I Płatkowanego
1 (15,5 Uncji) Puszka Czerwonej Fasoli Goya, Odsączona I Przepłukana1 (15,5 Uncji) Puszka Czerwonej Fasoli Goya, Odsączona I Przepłukana
6 Szalotek (biała I Zielona Część) Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Szalotek (biała I Zielona Część) Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Pokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do DekoracjiPokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do Dekoracji
KminekKminek
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
7
Podawać w kieliszkach do martini lub kieliszkach do margarity na nóżce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Hiram Walker)(takie Jak Hiram Walker)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn