Chimichurri

Chimichurri
Chimichurri wymaga około 10 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 122 kalorie, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni latynoamerykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako tani SOS. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 71%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri), oraz Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri).

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ocet, sok z cytryny, pietruszkę, oregano i czosnek w blenderze i puree. Przy pracującym silniku dodaj oliwę z oliwek, mieszając, aż sos się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj płatki czerwonej papryki oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Umieść w hermetycznym pojemniku i wstaw do lodówki do 1 dnia.
5
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn