Zupa z kwiatów dyni (Sopa de Flor de Calabaza) może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 27g tłuszczu i w sumie 303 kalorii. Za 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni latynoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś przecier pomidorowy, ciężką śmietanę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sopa De Calabaza, Sopa de calabaza, cebolla y pancetta, oraz Empanadas de Flor de Calabaza (Empanadas kwiatów dyni).
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw ruszt piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła. Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Paprykę poblano przekroić na pół od góry do dołu; usuń łodygę i nasiona i ułóż paprykę pokrojoną stroną do dołu na przygotowanej blasze do pieczenia. Gotuj pod rozgrzanym brojlerem, aż skórka papryki poczernieje i pokryje się pęcherzami, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
8 (U-12) Krewetek
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Sczerniałą paprykę włożyć do miski i szczelnie zamknąć folią. Pozwól papryce gotować na parze, gdy ostygnie, około 10 minut. Po ostygnięciu obierz skórkę z pieprzu.
Roztop masło na dużej patelni do sosu na średnim ogniu, gotuj i mieszaj cebulę, aż będzie przezroczysta, 3 do 5 minut. Dodaj czosnek, gotuj i mieszaj przez kolejne 2 do 3 minut, aż będzie ugotowany, ale nie zrumieniony, i dodaj cukinię, kukurydzę i marchewkę. Gotuj i mieszaj warzywa do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wlej przecier pomidorowy i wodę, dodaj epazote, kostki bulionu z kurczaka i obraną paprykę poblano. Doprowadź mieszaninę do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z Kurczaka
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Epazote
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
W razie potrzeby pracując partiami, wlej zupę do blendera i zmiksuj, aż będzie gładka.
Wlej zmiksowaną zupę do dużego rondla i gotuj na średnim ogniu. Dodaj posiekane kwiaty dyni i gotuj na wolnym ogniu, aż będą ugotowane i miękkie, 5 do 10 minut. Dodaj śmietanę, dobrze wymieszaj i dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty Dyni
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.