Bataty Bathsticks mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 176 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, papryka, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapałki Z Tymianku Orzechowego, Zapałki brokułowe i sałatka z jarmużu, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zacznij od umieszczenia oleju, ziół i czosnku w garnku o dużym dnie na średnim ogniu. Doprowadzić olej do 365 stopni F, a następnie wyjąć zioła i czosnek łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Na tym etapie powinny być miłe i krzykliwe. Rezerwa do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Używając mandoliny, pokrój słodkie ziemniaki na zapałki. Włóż do dużej miski z lodowatą wodą, aby usunąć skrobię. Moczyć przez kilka minut i spłukać świeżą zimną wodą, aż będzie jasne.
Odcedzić zapałki i osuszyć ręcznikiem kuchennym, aby usunąć jak najwięcej wody. Smażyć w oleju 365 stopni F, w małych partiach, aż będzie chrupiący i złoty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Przenieść do papierowych stożków, odpoczywając w filiżankach i doprawić mieszanką przypraw Cajun. Obrać ząbki czosnku i posypać zapałkami wraz ze smażonymi ziołami przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6
Wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce.