Wieprzowina z grilla Tabb
Wieprzowina z grilla Tabb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.71 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kawałków drewna hickory, pieczeń z ramieniem wieprzowym, rub z grilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 93%. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Wieprzowina Z Grilla, oraz Barbecue Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu na łopatki wieprzowe pieczone do około 1/8 cala grubości.
Wieprzowinę posypać równomiernie grillem; dokładnie wcierać w mięso. Owinąć wieprzowinę szczelnie folią i schłodzić 8 godzin.
Odstawić wieprzowinę w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
Kawałki hickory moczyć w wodzie 1 godzinę.
Przygotuj wędzarnię zgodnie z instrukcjami producenta, doprowadzając temperaturę wewnętrzną do 225 do 250; utrzymuj temperaturę przez 15 do 20 minut.
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na węglu.
Umieścić wieprzowinę na dolnym ruszcie do gotowania, od strony tłuszczu do góry.
Wieprzowina Spritz z sokiem jabłkowym za każdym razem, gdy dodaje się węgiel drzewny lub kawałki drewna do palacza.
Wędzona pieczeń wieprzowa, utrzymująca temperaturę wewnątrz palacza między 225 A 250, przez 6 godzin lub do momentu włożenia poziomo termometru mięsnego w najgrubszą porcję wieprzowiny 17
Wyjąć wieprzowinę z palacza i umieścić na arkuszu wytrzymałej folii aluminiowej; spritz z sokiem jabłkowym. Owinąć szczelnie i wrócić do palacza i palić 2 godziny lub do termometru włożonego poziomo w najgrubszą porcję wieprzowiny 19
Wyjmij wieprzowinę z palacza i odstaw 15 minut.
Usuń kość i posiekaj wieprzowinę.