Ugotuj książkę: Boston Cream Pie

Ugotuj książkę: Boston Cream Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać gotować książkę: Boston Cream Pie spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mleko, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Bostońska fasola "pieczona", Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka, oraz Ugotuj książkę: lody z brązowego chleba.

Instrukcje

1
Na ciasto Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Jajka i cukier włóż do miski miksera stojącego wyposażonego w trzepaczkę i ubijaj przez 15 minut. (Bądź cierpliwy; to długie bicie sprawia, że to ciasto jest tak lekkie i delikatne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Przesiać razem mąkę tortową, mąkę ciastkarską, sól i gałkę muszkatołową. Stopniowo dodawać suche składniki do ubitych jaj, kontynuując ubijanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
5
Posmaruj dwie okrągłe patelnie o średnicy 8,5 cala i odkurz je mąką, usuwając nadmiar. Podzielić ciasto między 2 Patelnie i piec, aż szczyty są złote i szaszłyk włożony do środka ciasta wychodzi czysty, 17-20 minut. Rozpakuj ciasto na papier woskowy lub pergamin, który został posypany cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
W przypadku kremu podgrzać 1½ szklanki mleka i cukru w ciężkim rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Pozostałą szklankę mleka, skrobię kukurydzianą, żółtka, sól, wanilię i Grand Marnier, jeśli używasz. Stopniowo dodawać go do gorącego mleka, mieszając drewnianą łyżką, aż krem będzie gęsty i gładki, około 20 minut. Trzymaj ciepło na niskim poziomie i wymieszaj z dna patelni, aby krem nie przypalił się. Masło wymieszać, a następnie odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Do polewy czekoladowej, podgrzać czekoladę i śmietanę w małej ciężkiej patelni na małym ogniu, mieszając, aż stopią się i będą gładkie (lub podgrzewać przez około 1 minutę w kuchence mikrofalowej, a następnie wymieszać śmietanę i czekoladę razem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Aby złożyć, podziel każde ciasto na 2 warstwy, rozprowadź dolne warstwy schłodzonym kremem, połóż na górnych warstwach i równomiernie rozprowadź polewę czekoladową na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn