Dorsz czarny z prażoną słodko-kwaśną cebulą to pescatarian i דל פחמימות, przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 39g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, gruba sól koszerna, filety z dorsza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażona cebula słodko-kwaśna, Cebula Agrodolce (cebula słodko-kwaśna), oraz Sweet ' N Sour Onions dla podobnych receptur.
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.