Tłoczony indyk i wiejski Cheddar na jajecznym chlebie
Tłoczony indyk i wiejski Cheddar na chlebie jajecznym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 20g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać Brioche Bochenek, Indyk, przetwory owocowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć owoce, można śledzić to danie główne z Imbir Fruit Crisp jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pieczone Penne z wiejskim cheddarem i porami, Pieczone jajka z wiejskim cheddarem i ziemniakami, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami.
Instrukcje
Rozgrzej elektryczną prasę do kanapek (lub gofrownicę). Zrobić 2 kanapki, dzieląc ser i indyka równomiernie między nimi.
Rozprowadzić na zewnątrz każdej kanapki z masłem i gotować zarówno na prasie lub żelaza. (Lub gotować kanapki w ciężkiej patelni sauté na średnim ogniu, obracając raz, aż z zewnątrz są rumiane i ser topi.)
Podawać z chutney, sosem żurawinowym lub konfiturami.
Odetnij skórki i wciśnij kanapki w gofrownicy, aby dziecko było bardziej przyjazne (około 2 minut).
Podawać z owocami, takimi jak dżem brzoskwiniowy lub morelowy.