Pizza z mostkiem BBQ

Pizza z mostkiem BBQ
Pizza Brisket Flatbread z grilla może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 405 kalorii , 24 g białka i 14 g tłuszczu każda. Za 1,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni żydowskiej. Dzięki temu przepisowi Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Udaj się do sklepu i kup mąkę, mostek wołowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 48% . Ten wynik jest całkiem niezły. Wypróbuj pizze Flatbread , Chorizo Flatbread Pizza i Meksykańskie pizze Flatbread , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz 1 szklankę sosu barbecue, ocet, 1/4 szklanki zielonej cebuli i 1/4 szklanki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Posyp mostek solą i pieprzem; Dodaj do torby. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Przygotuj grill na ciepło pośrednie, używając miski ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść mostek na patelni; grillować pod przykryciem na pośrednim małym ogniu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj 10 brykietów do węgli. Przykryj i grilluj około 1-1/4 godziny dłużej lub do momentu, aż mięso będzie miękkie jak widelec, w razie potrzeby dodając więcej brykietów. Gdy ostygnie, rozdrabniaj mięso dwoma widelcami; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
W międzyczasie w dużej misce wymieszaj 2-3/4 szklanki mąki, cukier, sól i drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Dodaj wodę i olej; ubijaj, aż będzie gładkie. Dosyp pozostałą mąkę i wyrób miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
9
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny. Uderz ciasto w dół; podzielić na dwie części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
10
Rozwałkuj każdy na 15-calowy placek. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
11
Grilluj każde kółko pod przykryciem na średnim ogniu przez 1-2 minuty z jednej strony lub do momentu, aż lekko się zarumieni. Odłożyć na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Posmaruj cebulę olejem; grilluj przez 4-5 minut lub do miękkości, raz obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Zdjąć z ognia; posiekać i odstawić.
14
Posmaruj grillowaną stronę każdego ciasta pozostałym sosem barbecue. Na wierzch połóż posiekany mostek, cebulę, ser, pozostałą zieloną cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
15
Połóż pizzę na grillu; przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 8–10 minut lub do momentu, aż skórka się lekko zarumieni, a ser roztopi. W połowie pieczenia obróć pizzę, aby równomiernie się zarumieniła. Powtórz z pozostałą pizzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, 1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto, Składnik, Wytrawne Czerwone Wino, Kategoria Produktów Spożywczych, Shiraz, Wytrawne Białe Wino, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Puszka Brzoskwiń, Odsączonych, Chianti, Typ Elementu Menu, Wino Barbera, Verdicchio, Trebbiano, Sangiovese

Płaska Pizza w menu? Spróbuj połączyć z winem, napojem alkoholowym i białym winem. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Mieszanka NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Carolina Blend z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Mieszanka Carolina
NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Mieszanka Carolina
Scuppernong Blush wytwarzany jest ze słynnych winogron Scuppernong, lekko zmieszanych z naszymi winogronami Coastal James. Jest to idealne wino do picia podczas romantycznych spacerów po plaży lub po prostu siedzenia przy basenie w ciepłe letnie noce. Blush Scuppernong najlepiej smakuje podawany schłodzony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn