Tacos w misce
Tacos w misce może być tylko Meksykańskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do taco, wodę, makaron ramen i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Cha Cha Bowl (do meksykańskiego kurczaka i miski do ryżu z czarną fasolą) - Soraya Darabi i Alexan Andrzejewski - 50 kobiet zmieniających grę w jedzeniu, Tacos wołowe z sosem z awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na małej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pomidory, przyprawę do taco i wodę. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj makaron ramen (wyrzuć opakowanie przypraw lub Zachowaj do innego użytku). Gotuj i mieszaj przez 3-5 minut lub do miękkości makaronu.
Przełóż łyżkę do misek do serwowania; w razie potrzeby posyp serem i chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Rozdział 24 Fire and Flood The Fire Pinot Noir z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.